Tuotannon kehitys Atrian siipitiloilla

Tuotannon kehitys Atrian siipitiloilla

Atria Siipi on kotimainen siipikarjaketju, joka panostaa vastuullisesti tuotettuun siipikarjanlihaan ja kestävään tuotannon kehittämiseen. Olemme alan ykkönen Suomessa ja edustammekin ylpeinä suomalaista siipikarjatuotantoa - se on puhdasta ja turvallista ja erottuu edukseen myös euroopplaisesta tuotannosta. Koko ketjumme on suomalaisessa omistuksessa ja siksi olemme puhtaasti kotimainen ketju pellolta pöytään. Oman rehutehtaamme ansiosta tiedämme tarkkaan, mitä broilerimme syövät. Suurin yksittäinen rehuraaka - aine on kotimainen kuorittu kaura, jonka ansiosta esimerkiksi soijan käyttöä on voitu vähentää. Lisäksi rypsi, herne ja härkäpapu lisäävät kotimaisen valkuaisen osuutta rehustuksessa. Suomessa tuotetaan maailman terveellisintä broileria - kaikki ketjumme broilerit kasvatetaan ilman antibiootteja ja tiukan kontrollin ansiosta siipikarjatuotantomme on käytännössä salmonellatonta.

Siipikarjan nopetempoinen lihantuonto asettaa vaatimuksia koko ketjulle. Asian tuntijatyömme ja tuoteinnovaatiomme tukevat tilojen kehitystä ja ovat apuna tuottajien arkipäivässä. Tiiviissä ketjussa luottamus ja vuorovaikutus tuottajien kanssa ovat meille ensisijaisen tärkeitä arvoja. Läpinäkyvyys tuotannossa lisää myös kuluttajien luottamusta. Atria Perhetila -konsepti on tärkeä osa avointa ketjuamme ja varmistaa lihan jäljitettävyyden kaupasta tilalle saakka.  

Lue lisää siipikarjarehuistamme