Sianlihantuotannon merkittävin panostus on rehustus, riippumatta siitä, onko kyseessä lihasika-, porsastuotanto-tai yhdistelmätila. Ruokinnalla on suuri merkitys tuotannon kustannuksiin, määrään sekä laatuun. Rehustamisen onnistuminen vaihtelee tiloittain huomattavan paljon. Usein siitäkin syystä, ettei ruokinnan onnistumiseen vaikuttavia tekijöitä täysin tunneta tai niiden hallinta jää arjen kiireiden keskellä. Haastetta lisäävät muun muassa vaihtelut ruokintakomponenttien hintasuhteissa ja saatavuudessa.
A-Rehu palvelee kaikkia porsaan- ja sianlihantuottajia kaikissa rehuasioissa, olkoon kyse rehukaupasta tai ruokinnan suunnittelusta. Asiantuntijamme räätälöivät ja auttavat tiloja valitsemaan parhaat ruokintaratkaisut, joilla tuetaan hyvää tuottavuutta sekä eläinten terveyttä ja hyvinvointia.
Valmistamme sikojen ruokintaan kuhunkin tuotantovaiheeseen tarvittavia täysrehuja, tiivisteitä ja täydennysrehuja Koskenkorvalla ja Mynämäellä. Kaikkien sikojen rehustuksen perustana on laadukas kotimainen vilja. A-Rehu laatii asiakkailleen ruokintasuunnitelmat, joissa tilaviljan laatu ja käytettävissä olevat muut rehukomponentit huomioidaan. Suunnitelmien pohjaksi viljat analysoidaan A-Rehulla.