Monipuoliset rehujakeet lypsylehmille

Lämpökäsitelty Rapsirouhe

A-Rehu Rapsirouhe tuo edullista valkuaistäydennystä seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin.

Ohrarehu

Ohrarehu on ohranjyvän soluseinämäkuitua (ei kuorta), joka sulaa pötsissä tasaisesti. Ohrarehun raaka-aine syntyy Koskenkorvalla kotimaisesta ohrasta tärkkelys-etanoliprosessin ohessa. Sillä voidaan korvata noin kolmannes viljan määrästä ruokinnassa. Lisäksi ohrarehu toimii erinomaisena sulavan kuidun lähteenä, kun säilörehussa on alhainen NDF-pitoisuus.

Lypsyape Ohrarehu MAX

Sisältää kaikki kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit, sekä hyvin sulavaa ja maittavaa ohrarehua. Käyttömäärä muusta ruokinnasta riippuen n. 2 kg.

Lypsyape Ohrarehu Energia+

Sisältää kaikki kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit, sekä hyvin sulavaa ja maittavaa ohrarehua. Tuotetta on terästetty suojatulla kasvirasvalla ja glyserolilla, mikä tekee rehusta erinomaisen tuotoskauden alkuun ja huipputuotosten tavoitteluun.

Leike-kuituseos

A-Rehu Leike-kuituseos on melassileikettä ja ohrarehua sisältävä energiarehu seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin. Se sisältää huomattavan vähän tärkkelystä, mutta runsaasti NDF-kuitua, joka sulaa pötsissä viljan tärkkelystä hitaammin. Leike-kuituseos vähentää pötsin pH:n vaihteluja, tehostaa rehun sulatusta ja parantaa tuotosta.

Viljaseos

Viljaseos on rakeistettu ja lämpökäsitelty monipuolinen viljaseos. Se on käyttövalmis ja helppo vaihtoehto seosrehu- ja erillisruokintaan, kun omaa viljaa ei ole saatavilla.

Kokoseos

A-Rehu Kokoseos on seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin tarkoitettu rakeistettu tuote, joka sisältää kokojyväviljaa, sulavaa kuitua ohrarehusta ja melassileikkeestä sekä valkuaista rypsistä. Ei sisällä kivennäisiä.

ViljaLeikeseos

ViljaLeikeseos on edullinen ja monipuolinen energiarehu, joka maistuu sekä lypsylehmille että kasvaville naudoille. Rakeistettu rehu sisältää kokojyväviljaa, ohrarehua, melassileikettä sekä runsaasti hyvin sulavaa NDF-kuitua. Valkuaisaineilla ja kivennäisillä täydennettynä se toimii tehokkaasti viljan täydellisenä tai osittaisena korvaajana.

Energialisä

A-Rehu Energialisä on kuiva, jauhemainen rasvahappovalmiste nautakarjalle. Sen avulla voi nostaa maitotuotosta erityisesti, kun käytössä on heikompaa, vähäenergistä säilörehua. Tuote sisältää pitkäketjuisia rasvahappoja, jotka eivät hajoa pötsissä.

EnergiarehuEH

A-Rehu EnergiarehuEH on rakeistettu, maittava energialisä lypsylehmille. Se sisältää runsaasti suojattua rasvaa ja glyserolia sekä pötsin toimintaa tehostavaa elävää hiivaa.

Glyseroli

A-Rehu Glyseroli on nestemäinen energialisä lypsylehmille. Maultaan tuote on esim. propyleniglykolia parempi, joten se sopii käytettäväksi sellaisenaan ilman maittavuutta lisääviä täyteaineita. Annostelu voidaan tehdä lypsyrobotin nesteannostelijan kautta, käsin ruokintapöydälle tai appeen seassa.


Ohrarehujen, Viljaseoksen, Kokoseoksen ja ViljaLeikeseoksen minimitilaus 15 tn.

Tuote Energia Mj/kg ka OIV g/kg ka
Lämpökäsitelty Rapsirouhe 11,4 169
Ohrarehu 11,8 103
Lypsyape Ohrarehu MAX 10,7 91
Lypsyape Ohrarehu Energia+ 11,5 91
Viljaseos 12,9 97
ViljaLeikeseos 12,6 99
Leike-kuituseos 12,1 104
Kokoseos 12,6 116
Energialisä 32,5  
EnergiarehuEH 14,2  

 

Näitä neljää et muualta saa!

1. Täysrehumme, puolitiivisteemme ja lypsylehmien kivennäisemme sisältävät orgaanista seleeniä 
Orgaaninen seleeni imeytyy huomattavasti perinteistä seleeniä paremmin. Varsinkin käytettäessä karjanlantaa peltojen lannoittamiseen on seleenin saanti varmistettava. Edullisin ja varmin tapa on lisätä hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä suoraan nautojen rehuun.

2. Hyvin sulavaa ohrarehua
Yksi tärkeä rehujemme raaka-aine on ohrarehu. Ohrarehu on ohran jyvän soluseinämäkuitua (ei kuorta), joka sulaa pötsissä tasaisesti. Ohrarehu ja elävä hiiva ovat yhdessä toimiva pari, ne tukevat pötsin toimintaa ja näin varmistavat hyvän maitotuotoksen ja kasvun. A-Rehu on ainoa rehuvalmistaja, joka käyttää kotimaista ohrarehua teollisten nautarehujen raaka-aineena.

3. Eläköön hiiva!
Valitut A-Rehun tuotteet sisältävät elävää hiivaa. Se ehkäisee pötsin pH-tason laskua ja tasapainottaa pötsin olosuhteita, sekä tutkitusti nostaa maitotuotosta. A-Rehun tuotteissa käytettävä elävä hiiva (EH) kestää kuumennuskäsittelyn. Todettujen tuotantovaikutuksiensa perusteella elävä hiiva on hyväksytty EU:ssa käytettäväksi lypsylehmien ja teurasnautojen ruokinnassa. 

Elävää hiivaa sisältäviä tuotteitamme ovat TeknoTäysrehuEH, TuottoTäysrehuEH, VahvaPuolitiivisteEH, A-Rehu EnergiarehuEH, TuottokivennäinenEH sekä KasvuApeEH

4. Biotiinia kaikissa rehuissa
Kaikki täysrehumme ja puolitiivisteemme sisältävät biotiinia, mikä parantaa sorkkaterveyttä ja nostaa maitotuotosta.