A-Rehun täysrehut lypsäville

KreemiTäysrehu

Energiapitoinen täysrehu, jonka raaka-ainekoostumus tukee pötsin toimintaa ja kuidun sulatusta. Pötsin hyvinvointi ja karkearehun sulatuksen maksimointi näkyy maidon pitoisuuksissa. 

TempoTäysrehu

Runsaan säilörehun ohelle tarkoitettu täysrehu. Erinomainen hinta-laatusuhde. Tasapainoinen koostumus ja optimoidut tärkkelys- ja kuitumäärät.

VahvaTäysrehu

Korkeisiin tuotoksiin ja myös heikommin sulavan säilörehun täydentämiseen. Energia- ja valkuaispitoinen. Tasapainoinen tärkkelys- ja kuitusisältö. Sisältää glyserolia ja pötsisuojattua rasvaa. 

TeknoTäysrehuEH

Korkeatuottoisten karjojen moderni ja suosittu tuote. Sen maittavuus, koostumus ja korkea tekninen laatu sopii erikoisrehuksi välirehuautomaatteihin ja houkuttelee lehmiä automaattilypsyyn. Monipuolinen raaka-ainekoostumus (mm. täysjyvävilja, melassileike, ohrarehu, glyseroli, suojattu rasva ja biotiini). Edistää maitotuotosta. Optimoitu energia- ja valkuaissisältö. Kuitua ja tärkkelystä oikeassa suhteessa. Sisältää lämmönkestävää elävää hiivaa.

TuottoTäysrehuEH

Energiapitoinen täysrehu huippukarjoille. Sopii myös alemman sulavuuden säilörehun täydennykseen. Oikeassa suhteessa tärkkelystä, hyvin sulavaa kuitua, glyserolia ja pötsisuojattua rasvaa. Korkea maitotuotos ja valkuaisainepitoisuus taataan aromiaineella viimeistellyllä maittavuudella ja korkealla energiasisällöllä. Sisältää lämmönkestävää elävää hiivaa.

TuhtiTäysrehu

Energiapitoinentäysrehu, joka sopii myös heikomman säilörehun täydentämiseen. Monipuolinen raaka-ainekoostumus pitää pötsin tasapainon kunnossa ja korkea valkuaispitoisuus takaa korkean maitotuotoksen. 

VoimaTäysrehu

Erittäin energiarunsas maittava täysrehu. Sisältää reilusti lypsättävää valkuaista rypsistä. Soveltuu hyvin houkutusrehuksi robotille.

TilanomaTäysrehu

Meiltä on mahdollista tilata myös tilan tarpeisiin räätälöity tuote. Minitoimitus tilalle räätälöidylle rehuerälle on 15 tn. 

 

Tuote Energia MJ/kg ka OIV g/kg ka
TempoTäysrehu 12,3  115 
VahvaTäysrehu 12,7  120 
TeknoTäysrehu 12,8  115 
TuottoTäysrehuEH 13,0  120 
KreemiTäysrehu 13,0  118
TuhtiTäysrehu 13,2  120 
VoimaTäysrehu 13,4 122
TilanomaTäysrehu räätälöity räätälöity

 

Näitä neljää et muualta saa!

1. Täysrehumme, puolitiivisteemme ja lypsylehmien kivennäisemme sisältävät orgaanista seleeniä 
Orgaaninen seleeni imeytyy huomattavasti perinteistä seleeniä paremmin. Varsinkin käytettäessä karjanlantaa peltojen lannoittamiseen on seleenin saanti varmistettava. Edullisin ja varmin tapa on lisätä hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä suoraan nautojen rehuun.

2. Hyvin sulavaa ohrarehua
Yksi tärkeä rehujemme raaka-aine on ohrarehu. Ohrarehu on ohran jyvän soluseinämäkuitua (ei kuorta), joka sulaa pötsissä tasaisesti. Ohrarehu ja elävä hiiva ovat yhdessä toimiva pari, ne tukevat pötsin toimintaa ja näin varmistavat hyvän maitotuotoksen ja kasvun. A-Rehu on ainoa rehuvalmistaja, joka käyttää kotimaista ohrarehua teollisten nautarehujen raaka-aineena.

3. Eläköön hiiva!
Valitut A-Rehun tuotteet sisältävät elävää hiivaa. Se ehkäisee pötsin pH-tason laskua ja tasapainottaa pötsin olosuhteita, sekä tutkitusti nostaa maitotuotosta. A-Rehun tuotteissa käytettävä elävä hiiva (EH) kestää kuumennuskäsittelyn. Todettujen tuotantovaikutuksiensa perusteella elävä hiiva on hyväksytty EU:ssa käytettäväksi lypsylehmien ja teurasnautojen ruokinnassa. 

Elävää hiivaa sisältäviä tuotteitamme ovat TeknoTäysrehuEH, TuottoTäysrehuEH, VahvaPuolitiivisteEH, A-Rehu EnergiarehuEH, TuottokivennäinenEH sekä KasvuApeEH

4. Biotiinia kaikissa rehuissa
Kaikki täysrehumme ja puolitiivisteemme sisältävät biotiinia, mikä parantaa sorkkaterveyttä ja nostaa maitotuotosta.