Sikaloiden elinkaari- ja ylläpitokustannusten selvittäminen Etelä Pohjanmaalla -hankkeen loppuseminaari

Tervetuloa kuuntelemaan Sikaloiden elinkaari- ja ylläpitokustannusten selvittäminen Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen loppuseminaaria Seinäjoelle 10.12. klo 9.30 alkaen. 

Paikka: Atria, Itikanmäenkatu 3, 60100 Seinäjoki, Kokoustila Itikanmäki 1 ja 2

Ilmoittautuminen seminaariin 2.12.2019 mennessä tästä.


Ohjelma

9:30

Aamukahvi ruokalassa 1. krs.

10.00

Tilaisuuden avaus
Hankkeen taustat ja ideat – Projektipäällikkö Christer Rönnqvist, Atria Tuottajat

10:15

Hankkeen tavoitteet, mittarit ja tulokset
Korjausvelan suuruus eri tiloilla: sikalan osastot, rehustustekniikat, infrainvestoinnit, pullonkaulat, bioturva, taloudellinen arvo ja käyttöiän pidentäminen – Projektipäällikkö Christer Rönnqvist, Atria Tuottajat

10:45

Hankkeen hyödyt, investointien liikkeellelähdöt
Rakennussuunnittelu ja priorisoinnit, tarjouspyyntöjen kilpailutus ja valinnat, peruskorjauksien toteutus: haasteet ja ratkaisujen teko sekä peruskorjattujen sikaloiden käyttöönotto – Projektipäällikkö Christer Rönnqvist, Atria Tuottajat

11:15

Lounas

12:00

Tuottajien puheenvuorot: kokemukset ja ratkaisut
Peruskorjaustarpeet ja konkreettiset hyödyt tilalle, yhteistyön edut, rakennusprojektin kokemukset, ratkaisut ja toimivuusKolmen tilan esitykset: yksi emakkotila ja kaksi lihasikatilaa.

13:30

Yhteistyökumppanin puheenvuoro
Rehustusteknologian päivitys, sikojen syönti- ja tuottavuuspotentiaalin hyödyntäminen ja parantaminen, karsinamallien ja osastoteknologian kehittäminen – Automaatiosuunnittelija Jari Koivuluoma ja Tuotepäällikkö Janne Takala, Pellon Group Oy.

14:00

Loppusanat ja päätöskahvi