Tuotetta on saatavilla
Kofasil S 1.2 parantaa murskeviljan säilyvyyttä ja tätä kautta myös eläinterveyttä
Murskeviljan altistuessa ilmalle sen laatu voi heikentyä homeiden ja hiivojen käyttäessä arvokkaita helppoliukoisia ravintoaineita.
Myös hometoksiinien syntymiselle on vaara.
Merkkinä näiden mikro-organismien syntymisestä on murskeviljan lämpötilan nousu ja pesäkemäiset värimuutokset.
Kofasil S 1.2 sisältää huolella valitun Lactobacillus buchneri maitohappobakteerikannan. Maitohapon lisäksi tämä korkealaatuinen bakteerikanta
muodostaa yhdessä Enterococcus faesium-boosterin aknssa erittäin tehokkaasti propyleeniglykolia ja etikkahappoa. Etikkahappo torjuu tehokkaasti
homeita ja hiivoja, sekä parantaa säilyvyyttä ei-ilmatiiviissä olosuhteissa, joissa rehun lämpeneminen on todennäköistä ilman säilöntäainetta.
Käymisprosessissa muodostuva propyleeniglykoli on luontaisesti syntynyttä, nopeavaikutteista ja pötsiä rasittamatonta energiaa karjan käyttöön.
Soveltuu myös kokovilja- ja maissisäilörehun säilöntään.
Sisältö:
Lactobasillus buchneri DSM 13573
Enterococcus faesium DSM 22502
Pakattu alumiiniseen 50 g vakuumipussiin. Myyntierä 5x50g.
Annostelu- ja käyttöohje:
2 g tuotetta yhdelle tonnille murskeviljaa. Myyntipakkaus riittää 125tn murskeviljamäärälle
Käyttöliiuosta 2-4L/ tonni, 100g / 200L vettä.
Pussin sisältö kaadetaan vedellä puoliksi täytettyyn KOFASIL® Shakeriin ja ravistetaan. Shakeri tyhjennetään puhtaalla vedellä täytettyyn 200 litran
tynnyriin. Heti valmista käytettäväksi. Säilyy käyttökelpoisena 24 tuntia sekoittamisesta.
Säilytä valmista liuosta viileässä, jos rehunteko keskeytyy.
Säilyvyys:
Tuotetta suositellaan säilytettäväksi pakastettuna. Säilyy huoneenlämmössä vähintään 6 kk, jääkaapissa vähintään 12 kk ja pakastettuna vähintään
24 kk valmistuspäivämäärästä.