Tuotetta on saatavilla
Erittäin nopeasti lisääntyvät maitohappobakteerit laskevat rehun pH:n nopeasti tavoitetasolle estäen samalla haittabakteerien ja klostridien
lisääntymisen. Etikkahappoa tuottava Lactobasillus buchneri parantaa rehun aerobista kestävyyttä torjuen tehokkaasti rehun syötönaikaista
lämpenemistä, hiivoja ja homeita.
Kaikille rehukasveille: nurmi-, apila-, maissi- ja kokoviljasäilörehut tuoreelle ja esikuivatulle 45% ka saakka.
Ainutlaatuisten bakteerilajit takaavat tehokkaan käymisen myös viileässä säässä.
Rehu on heti säilömisen jälkeen turvallista käyttää. Etikkahapon muodostuminen vie runsaasti aikaa, paras lämpenemisen esto saavutetaan noin
kuudessa viikossa säilömisestä.
Helppo ja turvallinen käyttää. Ei ruostuta koneita.
Luomuhyväksytty.
Sisältö:
Lactobasillus plantarum DSM 3676 ja DSM 3677.
Lactobasillus buchneri DSM 13573.
Pakattu alumiiniseen 50 g vakuumipussiin. Myyntierä 5x50g.
Annostelu- ja käyttöohje:
1 g tuotetta yhdelle tonnille säilörehua. Vähintään 200.000 pmy/g rehua.
Pussin sisältö kaadetaan vedellä puoliksi täytettyyn KOFASIL® Shakeriin ja ravistetaan. Shakeri tyhjennetään puhtaalla vedellä täytettyyn 200 litran
tynnyriin. Säilöntäaine on heti valmista käytettäväksi. Säilyy käyttökelpoisena 48 tuntia sekoittamisesta. Säilytä valmista liuosta viileässä, jos rehunteko
keskeytyy.
Säilyvyys:
Tuotetta suositellaan säilytettäväksi pakastettuna. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä vähintään 6 kk, jääkaapissa vähintään 12 kk ja
pakastettuna vähintään 36 kk valmistuspäivämäärästä.
\t