A-Rehun puolitiivisteet lypsäville

KreemiPuolitiiviste - UUTUUS!

KreemiPT:n  avulla voidaan maksimoida oman viljan käyttö, sillä rehussa on maltillisesti tärkkelystä. Lisäksi tuote sisältää pHix-upia tasapainottamaan pötsin toimintaa.

TosiPuolitiiviste

Edullinen, monipuolinen ja vähän tärkkelystä sisältävä. Sopii hyvän säilörehun ja energiapitoisen viljan täydennykseksi, kun käytettävissä on paljon viljaa. Sisältää runsaasti  sulavaa kuitua ja pötsin ohittavaa valkuaista. 

VahvaPuolitiivisteEH

Sisältää paljon energiaa ja valkuaista. Sopii erityisesti korkeatuottoiselle huippukarjalle, kun käytettävissä on runsaasti viljaa. Täydentää tehokkaasti myös heikommin sulavaa säilörehua. Sisältää elävää hiivaa, joka lisää kuiva-aineen syöntiä, vähentää pötsin pH:n vaihtelua ja nostaa maitotuotosta. 

TuottoPuolitiiviste

Energiapitoinen puolitiiviste karkeammankin säilörehun rinnalle. Hyvä vaihtoehto, kun viljaa on käytettävissä rajoitetusti. Nostaa maitotuotosta ja erityisesti maidon valkuaispitoisuutta.

RypsiTiiviste

Tehokas valkuaislisä monen tyyppisiin ruokintoihin ja kaikille naudoille. Lämpökäsitelty ja rakeistettu tuote ei sisällä kivennäistäydennystä.

 

Tuote Energia MJ/kg ka OIV g/kg ka
TosiPuolitiiviste 12,1 140 
KreemiPuolitiiviste 12,4 140
VahvaPuolitiivisteEH 12,7  145
TuottoPuolitiiviste 13  138 
RypsiTiiviste 11,7  160 

Näitä neljää et muualta saa!

1. Täysrehumme, puolitiivisteemme ja lypsylehmien kivennäisemme sisältävät orgaanista seleeniä 
Orgaaninen seleeni imeytyy huomattavasti perinteistä seleeniä paremmin. Varsinkin käytettäessä karjanlantaa peltojen lannoittamiseen on seleenin saanti varmistettava. Edullisin ja varmin tapa on lisätä hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä suoraan nautojen rehuun.

2. Hyvin sulavaa ohrarehua
Yksi tärkeä rehujemme raaka-aine on ohrarehu. Ohrarehu on ohran jyvän soluseinämäkuitua (ei kuorta), joka sulaa pötsissä tasaisesti. Ohrarehu ja elävä hiiva ovat yhdessä toimiva pari, ne tukevat pötsin toimintaa ja näin varmistavat hyvän maitotuotoksen ja kasvun. A-Rehu on ainoa rehuvalmistaja, joka käyttää kotimaista ohrarehua teollisten nautarehujen raaka-aineena.

3. Eläköön hiiva!
Valitut A-Rehun tuotteet sisältävät elävää hiivaa. Se ehkäisee pötsin pH-tason laskua ja tasapainottaa pötsin olosuhteita, sekä tutkitusti nostaa maitotuotosta. A-Rehun tuotteissa käytettävä elävä hiiva (EH) kestää kuumennuskäsittelyn. Todettujen tuotantovaikutuksiensa perusteella elävä hiiva on hyväksytty EU:ssa käytettäväksi lypsylehmien ja teurasnautojen ruokinnassa. 

Elävää hiivaa sisältäviä tuotteitamme ovat TeknoTäysrehuEH, TuottoTäysrehuEH, VahvaPuolitiivisteEH, A-Rehu EnergiarehuEH, TuottokivennäinenEH sekä KasvuApeEH

4. Biotiinia kaikissa rehuissa
Kaikki täysrehumme ja puolitiivisteemme sisältävät biotiinia, mikä parantaa sorkkaterveyttä ja nostaa maitotuotosta.