Finländskt ansvar

Spannmålen ligger nära vårt hjärta och vi behöver yrkesverksamma i vår omgivning. Utan bra råmaterial kan vi inte tillverka bra foder. Vi belönar det som producerats med bra kvalitet och vi betalar Finlands bästa kvalitetsersättning för foderspannmål, ända upp till 5 €/ton baserat på hektoliter vikten. Med oss är det okomplicerat. Vi köper spannmål till våra fabriker och vi förmedlar spannmål direkt från gården till en annan gård över hela Finland utan extra lagrings- eller transportkostnader.

Vill du sälja spannmål till oss?

  1. Ring oss och berätta vad du vill sälja. Vi anger alltid priset på ditt spannmålsparti som gårdspris.

  2. Vi köper ditt spannmålsparti direkt eller som terminshandel. Vid behov betalar vi en lagringsersättning för din spannmål.

  3. Vi hämtar ditt spannmålsparti från önskad plats över hela Finland, vid överenskommen tid.

Vill du köpa spannmål från oss?

  1. Ring oss och berätta vad du har för behov. Vi letar upp ett spannmålsparti som är närmast din gård. Vi förmedlar torr spannmål som alltid har kvalitetsgaranti. Fukt under 14%, hektoliter vikten minst: Korn 64 kg, Vete 76 kg och havre 55 kg

  2. Spannmålspartiet levereras med kipp- eller blåsbil till den plats du angett.

  3. Betala räkningen enligt vad som passar dig bäst. 14 dagars betalningstid eller A-Finansiering, som har betalningstid ända upp till 150 dagar.

Kippkalender (finska)

Reservera kipptid här

Ta kontakt så fixar vi dina spannmåls-ärenden!

Spannmålshandel 010 316 8012   viljakauppa@atria.com

Stenroos Sören 050 320 1539