2

Toija Antti

Kotikunta: Kauhajoki

Ikä: 35

Koulutus: Ylioppilas, viljelijän ammattitutkinto

Atrialainen tuottaja vuodesta: 2008

Tuotantosuunta: Emolehmä

Muut/aiemmat luottamustoimet:
Itikka osuuskunta edustajisto
MTK-Kauhajoki

Miksi olet ehdokkaana edustajiston vaaleissa: Itikka on perinteikäs ja vahva omistajaosuuskunta, jonka kautta yksittäiselle tuottajalle avautuu vaikuttamismahdollisuuksia. Edustajiston jäsenenä on mahdollisuus toimia viestinviejänä ja -tuojana hallinnon sekä tuottajajäsenten välillä.

Mihin asioihin haluaisit vaikuttaa Itikka osuuskunnassa: Edustajiston tärkeimmät tehtävät liittyvät tilinpäätökseen, sekä hallintoneuvoston henkilövalintoihin. Yhteiset kokoontumiset avaa hyviä keskustelumahdollisuuksia toisten hallinnon jäsenten lisäksi mm. A-Tuottajien, ( ja tulevaisuudessa myös Nautasuomen), sekä Atrian henkilöstön kanssa. Näistä tilaisuuksista täytyy pyrkiä hyötymään varsinkin tuottajakentän-, sekä myös osuuskunnan hyväksi.


Miten haluaisit edustajiston jäsenenä kehittää Itikka osuuskuntaa tulevalla edustajistokaudella: Suurena  omistajana Itikan on pidettävä kiinni vahvasta omistaohjauksesta osakkuusyhtiöissään. Henkilövalinnoissa kehittäisin keskustelua avoimempaan suuntaan avoimia paikkoja täytettäessä.