Rehujakeet 

A-Rehun tuotteistoon kuuluu laaja valikoima seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin sopivia rehujakeita. Sopimukset elintarviketeollisuuden kanssa ja tehokas logistiikkamme takaavat kustannustehokkaat komponenttirehuratkaisut asiakastiloillemme.

Rehujakeita käyttämällä ruokintaan saadaan monipuolisesti energiaa ja valkuaista edullisin kustannuksin. AtriaNauta -palvelun ammattilaiset auttavat valitsemaan oikean ruokintaratkaisun jokaiseen tuotantomuotoon ja laativat tarvittaessa suunnitelman karjasi ruokintaan.

Valkuaisrehut

 Valkuaisrehut
 Tuote ME-arvo  OIV-arvo  RV % ka  Suosittelemme
 Rypsitiiviste  11,7   160  33 Rakeistettu, maittava valkuaislisä.
 Rapsirouhe  11,4  169  38 Edullinen valkuaistäydennysrehu sosrehuruokintaan ja kotiseoksiin. Voidaan käyttää myös erillisruokinnassa
 Tähkä TTR  13,2  155  40 Nestemäinen valkuais- ja energiarehu naudoille. Lisää maittavuutta seokseen.

Energiarehut

 Energiarehut
 Tuote ME-arvo  OIV-arvo  RV % ka  Suosittelemme 
 Viljaseos  12,9  97  12 Rakeistettu hyvälaatuinen vilja. Sisältää ohraa,kauraa ja vehnää.
 Viljaleikeseos  12,5  99  12 Rakeistettu viljan täydentäjä tai korvaaja. Sisältää viljaa, ohrarehua, melassileikettä. Runsaasti sulavaa NDF-kuitua, alhaisempi tärkkelys. Viljaleikeseos korvaa viljan osittain tai kokonaan.
 Leikekuituseos  12,0  97  12 Rakeistettu, maittava ja runsaasti sulavaa kuitua sisältä energiarehu viljan rinnalle. Sisältää melassileikettä ja ohrarehua. Alentaa ruokinnan tärkkelyspitoisuutta ja tehostaa pötsin toimintaa.
 Kokoseos  12,5  116  17 Rakeistettu täydennysrehu seosrehuruokintaan. Sisältää viljaa, sulavaa kuitua leikkeestä ja ohrarehusta sekä rypsivalkuaista. Lisää vain kivennäinen.
 Ohrarehu  11,5   97   12  Rakeistettu sulavaa NDF-kuitua sisältävä energiarehu seosrehu-ruokintaan ja kotiseoksiin. Ohrarehulla voidaan korvata jopa puolet viljasta nautojen rehuannoksessa
Kasvuape Ohrarehu MAX       Sisältää kaikki kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Hyvin sulavaa ja maittavaa ohrarehua. Käyttömäärä muusta ruokinnasta riippuen n. 1,3-1,5 kg.
Lypsyape Ohrarehu MAX       Sisältää kaikki kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Hyvin sulavaa ja maittavaa ohrarehua. Käyttömäärä muusta ruokinnasta riippuen n. 2 kg.
Lypsyape Ohrarehu Energia+       Sisältää kaikki kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Hyvin sulavaa ja maittavaa ohrarehua.Tuotetta on terästetty suojatulla kasvirasvalla ja glyserolilla, mikä tekee rehusta erinomaisen tuotoskauden alkuun ja huipputuotosten tavoitteluun.
 Melassileike  12,3   110     Rakeistettu sulavaa NDF-kuitua sisältävä sokerijuurikasleike. Monipuolistaa komponenttiruokinnan väkirehukoostumusta.
 Energialisä  32,5   92     Jauhemainen, kuivattu, kasviperäinen rasvahapposeos. Voidaan käyttää seosrehussa tai kotiseoksessa lisäenergian lähteenä. suursäkki 650 kg
 Perunarehu  13,3  96     Kostea energiarehu naudoille. Korvaa ruokinnassa viljaa. Perunarehu soveltuu erityisesti seosrehuruokintaan. Erittäin edullinen ME-hinta.
 Rehuviljat       A-Rehu välittää rehuviljaa. Ohra, kaura, vehnä.