Tuottajien kevätbuusti - puhtia tilan arkeen

21.03.2024 07:45

11.4.2024 klo 12-15 Kouvola talo, Honkasali (Varuskuntakatu 11) sekä Teams.

Lähiosallistumisen ilmoittautumista jatkettu 8.4.2024 asti!
Etäosallistuminen on avoinna tapahtuman alkuun asti.

Kevään auringonsäteiden saattelemana kutsumme tuottajat mukaan inspiroivaan ja innostavaan hybriditapahtumaan: Tuottajien kevätbuustiin!

Tapahtuma käynnistää ryminällä kolme lihanauta- ja maitotiloille suunnattua kehittämishanketta, ja rohkaisee samalla tuottajia mukaan kannustaviin vertaisryhmiin sekä keräämään intoa oman tilan tuotannon edelleen kehittämiseen! Alkutuotantoa viedään eteenpäin alkavissa hankkeissa yhdessä ja yhteisön – tule kuulolle ja lähde mukaan!

Puhujiksi pyysimme valovoimaiset ja innostavat Aki Vapaakallion sekä Anne-Mari Tarkkion.

Aki Vapaakallio on inkoolainen yritysstrategi, jolla on vahva osaaminen suomalaisesta alkutuotannosta. Akin päätoimi on hänen perustamansa luovan strategiatoimiston Plus One Agency Oy:n toimitusjohtajana ja strategina toimiminen. Ennen tämän yrityksen perustamista Aki toimi Atria Suomen johtoryhmässä strategiajohtajana.

Aki Vapaakallio.jpg

Anne-Mari Tarkkio tai tutummin Amski, on nuori maatalousyrittäjä ja somevaikuttaja. Isännätär nimelläkin tunnettu sometähti jakaa sisältöä maatilan arjestaan iloisen reippaalla otteella kommelluksineen.

Amski.JPG

Myös järjestävät hankkeet Nauta ja Maito Itä ja Länsi -hankkeet sekä Märehtijöissä Tulevaisuus 2.0 -hanke, esittäytyvät ja kertovat alkavasta toiminnasta.

Lähiosallistumiseen on ilmoittautumista jatkettu 8.4. asti! Ilmoittaudu tästä

Etäosallistuminen: Etänä osallistuvat voivat ilmoittautua suoraan tapahtuman Teamsiin tästä aina tapahtuman alkuun asti!

Ohjelma

klo 11.30 Kahvitarjoilu läsnä oleville
klo 12 Kevätbuustin avaus, Anniina Holopainen (Märehtijöissä Tulevaisuus 2.0) ja Mira Haapalainen (Nauta ja Maito Itä ja Länsi)
klo 12.30 – 13.30 Nuoren tuottajan puheenvuoro, Anne-Mari Tarkkio
klo 13.30 – 14.30 Aki Vapaakallio tulee puheenvuorossaan keskittymään ammattilaisuuteen, resilienssiin ja työniloon muuttuvassa suomalaisessa alkutuotannossa.
klo 14.30 Yhteenveto Anniinan ja Miran toimesta

Nauta ja Maito Itä -hanke toimii Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa. Hankkeen päätoteuttaja on Nautasuomi Oy ja osatoteuttajina Osk Maitosuomi sekä ProAgria.

Nauta ja Maito Länsi -hanke toimii Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa. Hankkeen päätoteuttaja on Nautasuomi Oy ja osatoteuttajina Osk Maitosuomi sekä Osk Pohjanmaan Liha, joka vastaa ruotsinkielisestä toteutuksesta.

Märehtijöissä Tulevaisuus 2.0 -hanke toimii Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa. Hankkeen päätoteuttaja on Nautasuomi Oy ja osatoteuttajina Osk Tuottajain Maito.

Kaikkien hankkeiden punaisena lankana on vastuullisen, kotimaisen lihan- ja maidontuotannon kehittäminen sekä jatkuvuuden turvaaminen. Tule mukaan toimintaan!

Logorivi900.png