VARMT VÄLKOMMEN TILL ÖK:s Producentluncher 2025

Österbottens Kötts medlemmar och producenter 

Varmt välkommen till årets PRODUCENTLUNCHER!

 

TORSDAG           13.11. 2025         PURMO               Purmogården

TORSDAG           20.11. 2025       VÖRÅ                    Vörå UF-lokal

FREDAG              21.11. 2025       LAPPFJÄRD         Lappfjärd UF-lokal

 

Luncherna serveras mellan klockan 11:30 - 14:00.

 

Producentluncherna är ÖK:s TACK för det gångna året och ett sätt för ÖK:are att träffas och äta god mat. Det bjuds på ett utsökt julbord som i år tillreds av HÖK Hela Österbottens Kök.

Meny:

Grönsallad med tomat & gurka (GL, M)
Kålsallad med blåmögelost, valnötter & aprikoser (GL, L)
Apelsinmarinerad rödkålssallad med apelsiner (GL, M)
Ägghalvor med skagenröra (GL, M)
Senapssill (GL, L)
Svartvinbärssill (GL, M)
Citrongravad lax med dill & kryddpeppar (GL, M)
Husets kavringlimpa (L)
Smör (L)
Dillpotatis (GL, M)
Dijon-Cognacssås (GL, L)
Prinskorvar (GL, L)
Atria skivad kalkon (GL, M)
Atria julskinka med HÖK senap (GL, L)
Atria morotslåda (GL, L)
Atria kålrotslåda (GL, L)
Atria rosollisallad (GL, L)


Till kaffet serveras en delikat och julig efterrätt.

ANMÄL DIG HÄR SENAST 7.11.2025

 

Eller till:

Laura Koskimäki:

laura.koskimaki@atria.com

telefon: 040 770 9055

 

Maria Bonn-Aspling:

maria.bonn-aspling@atria.com

telefon: 041 435 5170