Österbottens Kötts medlemmar och producenter
Varmt välkommen till årets PRODUCENTLUNCHER!
TORSDAG 13.11. 2025 PURMO Purmogården
TORSDAG 20.11. 2025 VÖRÅ Vörå UF-lokal
FREDAG 21.11. 2025 LAPPFJÄRD Lappfjärd UF-lokal
Luncherna serveras mellan klockan 11:30 - 14:00.
Producentluncherna är ÖK:s TACK för det gångna året och ett sätt för ÖK:are att träffas och äta god mat. Det bjuds på ett utsökt julbord som i år tillreds av HÖK Hela Österbottens Kök.
Meny:
Grönsallad med tomat & gurka (GL, M)
Kålsallad med blåmögelost, valnötter & aprikoser (GL, L)
Apelsinmarinerad rödkålssallad med apelsiner (GL, M)
Ägghalvor med skagenröra (GL, M)
Senapssill (GL, L)
Svartvinbärssill (GL, M)
Citrongravad lax med dill & kryddpeppar (GL, M)
Husets kavringlimpa (L)
Smör (L)
Dillpotatis (GL, M)
Dijon-Cognacssås (GL, L)
Prinskorvar (GL, L)
Atria skivad kalkon (GL, M)
Atria julskinka med HÖK senap (GL, L)
Atria morotslåda (GL, L)
Atria kålrotslåda (GL, L)
Atria rosollisallad (GL, L)
Till kaffet serveras en delikat och julig efterrätt.
ANMÄL DIG HÄR SENAST 7.11.2025
Eller till:
Laura Koskimäki:
laura.koskimaki@atria.com
telefon: 040 770 9055
Maria Bonn-Aspling:
maria.bonn-aspling@atria.com
telefon: 041 435 5170