ÖK:s Producentluncher 2022

ÖK:s medlemmar och producenter – Varmt välkommen till årets Producentluncher!

TISDAG       22.11.2022       NÄRPES, Böle UF-lokal              kl. 11:30 - 14:00

ONSDAG   23.11.2022        VÖRÅ. Vörå UF-lokal                  kl. 11:30 - 14:00

TORSDAG 24.11.2022        PURMO, Purmogården               kl. 11:30 - 14:00

 

Producentluncherna är ÖK:s Tack till producenterna för det gångna året och ett sätt för ÖK:are att träffas och äta god mat.

Ett utsökt julbord med bland annat Atrias kvalitetskött tillreds av Jan-Peter Ivars från företaget Rent a Chef. Skinka, kalkon, hemgjorda sillar med både havtorn och senap, whiskysenap, gravad lax, hembakat svartbröd, grönsaker, morots- och kålrotslåda, potatis med mera. Till efterrätt serveras kaffe med pannacotta.

 

Anmälan om deltagande görs senast den 10 november 2022 via denna länk:
https://www.lyyti.in/OKs_producentluncher_2022


Eller till:

Laura Koskimäki:
laura.koskimaki@atria.com
telefon: 040 770 9055


Maria Bonn-Aspling:
maria.bonn-aspling@atria.com
telefon: 041 435 5170

Laura_producentlunch_neliönosto.JPG