Ohje viljelysopimuksen tekoon

Tärkeintä on, että jokainen kohta suoritetaan heti loppuun saakka ja jo avatulta rekisteröinti- tai sopimuksentekosivulta ei poistua kesken ennen kuin kyseinen vaihe on suoritettu loppuun. Muutoin vaarana on, että rekisteröityminen ja/tai sopimuksen tekeminen ei onnistu. Itse sopimuksen teko on vaihe vaiheelta alla olevia ohjeita noudattaen todella helppoa.

Viljatoriin rekisteröidytään pankkitunnuksilla, joten kaiva esille valmiiksi sähköpostiosoitteesi, verkkopankkitunnukset, y-tunnus ja tilatunnuksesi. Ilman näitä ei rekisteröityminen onnistu.

Rekisteröityminen ja viljelysopimukset tehdään suoraan osoitteessa www.viljatori.fi

Viljatorissa:

Suorita rekisteröinti tai kirjaudu jo olemassa olevilla tunnuksilla sisään.

Sopimuksen tekeminen:

Rekisteröitymisen jälkeen klikataan oikeassa yläpalkissa kuvaketta, josta mennään ensimmäisellä kirjautumiskerralla kerralla luomaan toimipiste (eli se piste missä herneet ja viljat fyysisesti sijaitsevat). Tämä toimipisteen luomisvaihe suoritetaan vain ensimmäisellä kerralla.

viljatori1.jpg

Tämän jälkeen klikataan: 

viljatori2.jpg

Tämän jälkeen:

viljatori3.jpg

Tämän jälkeen:

viljatori4.jpg

Sitten vain antamaan toimipisteen tiedot ja painetaan tallenna

viljatori 5.jpg

Näin on luotu toimipiste ja tehty perusasetukset kohdilleen.

Seuraava vaihe onkin sitten itse sopimuksen teko. Se hoituu seuraavasti:

Valitaan ylävalikosta Tarjoukset -> ja sieltä klikataan oikeasta viljalajin kohdasta esim. Rehuherne takuuhintainen viljelysopimus ja samalla varmistutaan siitä, että oikealla puolella on merkintä A-Rehu Oy.viljatori6.jpg

 

Tämän jälkeen avautuu valikko, johon täydennetään viljeltävä TN määrä ja lajike ja painetaan lopuksi hyväksy painiketta. Tämän jälkeen on sopimuksen teko on viety loppuun.

HUOM. !!!! Täältä valikosta ei saa poistua kesken. Kesken poistuminen aiheuttaa sopimuksen hylkäämisen ja sitä ei voi tehdä uudelleen. Tämän vuoksi on tärkeää, että sopimusmäärä on mietitty valmiiksi, jotta tämän vaiheen voi viedä kerralla loppuun keskeytyksettä.

viljatori7.jpg

Tämän jälkeen sopimus on hyväksytty ja meiltä tulee vielä erillinen viljelysopimusvahvistus sähköpostiinne. Jos vahvistusta ei kuulu 2 pv:n sisällä olkaa meihin yhteydessä puhelimitse numeroon 010  316 8012 tai sähköpostitse viljakauppa@atria.com