Suomalaisten tuottajien käsissä 

Uuden, raja-aitoja ylittävän Nautasuomen kautta suomalaiset maidontuottajat omistavat nyt osan vastuullista, kotimaista rehuteollisuutta. Se on hyvä perusta tuotannon kilpailukykyiselle tulevaisuudelle. Kun asiat ovat omissa käsissä, niihin voi vaikuttaa.
Tehdään yhdessä töitä suomalaisen tuotannon kilpailukyvyn eteen. 

Meillä on hyvä porukka, johonkuuluu jo 3200maitotilaa ympäri SuomenKeräsimme tähän asioita, joista maitotilakumppanimme ovat saaneehyötyä omaan arkeensa ja tuotantonsa kehittämiseen. Me Atria Naudan asiantuntijat haluamme olla kumppani myös sinun tilasi kehittämisessä. 

”Olemme saaneet maitotuottomme kehittymään.” 

Olemme aidosti kiinnostuneita tilojemme kehittymisestä. Teemme päivittäin työtä maitotilojen tuotannon kehittämiseksi.  Tarjoamme osaamistamme tilasi ruokinnan suunnitteluun ja rehustukseen. Optimaalisella ruokinnalla voit säästää vuodessa tuhansia euroja. Kannattava ratkaisu ottaa huomioon tilasi tavoitteet, kotoiset rehut ja eläinten terveyden. Asiantuntijoidemme ruokintaosaaminen varmistetaan säännöllisillä koulutuksilla.  

Autamme myös nurmen tuotantokustannuksen laskennassa. Nurmi on ruokinnan suurin kustannuserä, joten siinä tehdyt ratkaisut vaikuttavat koko tilasi kannattavuuteen. Nämä palvelut ovat tuottajillemme maksuttomia.  

”On suuri etu, että teurastamokumppani ja rehukumppani on sama yritys. 

Nautarehuistamme löydät vaihtoehdon kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Teemme pitkäjänteistä työtä rehujen kehittämisessä. Atria on ainoa ruokatalo, jolla on omaa rehuntuotantoa tuottajiensa tarpeisiin. Rehuntuotantoa ohjaa kotimaisuus ja vastuullisuus. Kun käytät A-rehun rehuja, maksamme myös rehulisän teuraseläimistä. 

”Kilpailukykyinen hinnoittelu – tiedän, että saamani hinta on hyvä ja kaikille sama.” 

Maksamme sinulle kilpailukykyisen hinnan välitys- ja teuraseläimistäsiHankimme lihaa kaikista maan postiosoitteista ja maksamme kaikille tuottajille tilit samoilla periaatteilla, sijainnista riippumatta. Myydessäsi sekä välityseläimet että teuraseläimet meille, maksamme molemmista korkeamman hinnan.  

”93 % maitotilatuottajistamme ovat tyytyväisiä noutojen täsmällisyyteen.” 

Noudamme välitys- ja teuraseläimesi nopeasti ja täsmällisesti. Voit valita itsellesi sopivan tavan eläinten ilmoittamiseen, me noudamme eläimet sovitusti. Nykyaikainen kuljetuskalustomme takaa eläintesi hyvinvoinnin kuljetuksissa. Yli 80 % maitotilatuottajistamme piti kuljetuksia hyvänä eläinten hyvinvoinnin näkökulmasta.  

Jäsenyys on tarjonnut vakaata tuottoa.” 

Atrian omistavat suomalaiset tuottajatTuottajaomistajat ratkaisevat, miten Suomen vahvinta ruokataloa kehitetään ja kenelle hyödyt päätyvät. Atrialla suurin osa voitosta jaetaan osuuskuntien kautta takaisin tiloille. Osuuspääoman korko tarjoaa pääomallesi erinomaisen tuoton. Osuuspääoma kasvattaa myös tilasi nettovarallisuutta, joka lisää mahdollisuuksia verotuksen suunnittelussa.  

Tutustu asiantuntijoihin sekä jäsenyyden hyötyihin

Haluatko lisätietoa rehuistamme, palveluistamme tai hinnoistamme?

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa