Roligt att vinna varor från Atria

Ann-Louise Sjöstrand i Malax hade tur i början av sommaren. Så tur att hon vann ett produktpaket från Atria.

Sjöstrand3.jpg

 Sjöstrand5.jpg

Det var HalpaHalli som hade en tävling på facebook, där de bad läsarna kommentera vilka som är deras favoriter i Atrias produktutbud.

- Jag skrev Atrilli och grillsallad, berättar hon. Sen fick jag ett meddelande från HalpaHalli med grattis till att jag vunnit produktpaketet. Det var ju jättetrevligt!

Det grillades hos Sjöstrands och det var gott.

Pork Tomahawk var en helt ny produkt för mig. Den produkten har jag köpt och grillat nu efteråt också. Riktigt gott kött.

Sjöstrand2.jpg

 

Atria Pork Tomahawk är griskött från Finland. Det är biffar med ben som är färdigt marinerade. Före tillagning rekommenderas att köttet ligger i rumstemperatur ungefär en timme. Sen grillar man biffen ungefär tjugo minuter och vänder köttet emellanåt tills innertemperaturen är 70 grader. Mellan grillning och servering låter man köttet dra sig och mogna inlindat i folie.

Sjöstrand4.jpg

Förstås är det gott också att både steka Tomahawk i stekpanna eller i ugn.

Och riktigt bra är det om köttet kommer från någon gård inom Österbotten Kött:s område - eller hur!