Nautasuomi söker kundrelationschef för mjölkgårdar

KUNDRELATIONSCHEF FÖR MJÖLKGÅRDAR

Nautasuomi Oy är ett gemensamt försäljnings- och anskaffningsbolag vars ägare är Atria Suomi Oyj, Osuuskunta Maitosuomi samt köttandelslagen Itikka Osuuskunta, Lihakunta och Andelslaget Österbottens Kött.

Nautasuomi Oy säljer A-Foders nötfoder samt ansvarar för anskaffningen av nötkött till Atria. Företagets verksamhet strävar till att trygga den inhemska mjölk- och köttproduktionens konkurrenskraft genom att tillhandahålla branschens bästa lösningar gällande utfodring och produktionsutveckling.

Vi söker vi en kundrelationschef till svenska Österbotten med ansvar för foderförsäljning till mjölkgårdar samt anskaffning av förmedlingskalvar och nötkött. Du arbetar i nära samarbete med mjölkgårdar i utfodringsfrågor och produktionsutveckling samt erbjuder A-Foders konkurrenskraftiga nötfoderprodukter samt andra produktionsinsatser. Till arbetsuppgiften hör även att leda smågruppsverksamhet riktad till mjölkproducenter.


Våra förväntningar:

Du har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat. Du har bra samarbetsförmåga samt en agrolog- eller agronomexamen. Tidigare erfarenhet av utvecklingsarbete kring mjölkproduktion, utfodringsplanering och foderförsäljning räknas som merit.

Arbetet förutsätter goda språkkunskaper i båda inhemska språken.


Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter i ett framgångsrikt företag och goda möjligheter att utvecklas som en av branschens främsta experter.

Som medlem av Atria Nöt teamet får du stöd av sakkunniga kolleger och möjlighet att ta del av Atrias personalförmåner.


Blev du intresserad?

Du kan vara den person vi söker, lämna in din ansökan senast den 2 maj 2021.

För tilläggsinformation vänligen kontakta, Kim Tarvonen, anskaffningschef, Österbottens Kött (tel. 040 829 0397) eller Tomi Karsikas, områdeschef, Nautasuomi (tel. 040 750 4963).

Läs mer och ansök här