A-Bioenergipellets

Kallare väder anländer- fyll på ditt pelletslager med effektiv värmeenergi av jämn kvalitet från finska åkrar.

Inhemsk värmekälla av jämn kvalitet

A-Bioenergipellets är inhemsk värme- och kretsloppsekonomi när den är som bäst. Råvaran i pelletsen är havreskal som uppstår som en biprodukt från foderindeustrin. Detta fås från finska åkrar och energivärdet är till och med bättre än hos träpellets, 4,9 MWH/ton-torr-ämne. Bäst av allt, priset är mycket lägre än för andra pelletsal-ternativ. A-Bioenergipellets fuktighet är under 9%, så du kan även blanda med andra bränslen, vars fuktighet är högre.  Leveranser A-Foders foderfabriker i Varkaus och Koskenkorva levererar A-Bioenergipellets landet runt lastbilsvis, med antingen kipp- eller blåsbil. Du kan även hämta pellets själv från fabriken i Koskenkorva. Produkten säljs inte säckvis.

Prisinformation och beställningar

Få prisinformation och beställ A-Bioenergipellets via Sören Stenroos tel. +35850 3201539 eller genom att skicka e-post till soren.stenroos@atria.com. A-Bioenergipellets är avsevärt billigare än träpellets.

Varför välja A-Bioenergipellets?

  • Det är frågan om en inhemsk bioenergikälla av jämn kvalitet
  • Fuktigheten är under 9%
  • De kan blandas med andra bränslen med högre fuktighet
  • Fås landet runt lastbilsvis med antingen kipp- eller blåsbil. Även möjlighet att hämta själv från fabriken i koskenkorva

Be om en offert och beställ på numret +35850 3201539