Tälle sivulle AtriaSika-asiakkuuspäälliköt kertovat terveisiä asiakastiloiltaan - olipa kyse sitten erikoisesta tapahtumasta, tilan omasta toimintamallista tai jostain muusta mielenkiintoisesta asiasta.
2018
29.8. Soile Kyntäjä:
Muuttuva myyntityö?
4.6. Ida Nygård:
Valkuainen ja fosfori lihasian ruokinnassa
4.6. Niina Immonen:
Tutkitaan eikä hutkita
4.6. Ossi Hakala-Rahko:
Sivukomponentit kiertotalouden ytimessä
4.6. Pasi Pohjois-Koivisto:
Miten minä voin auttaa tilallasi
21.5. Lisbeth Bäck:
He valitsevat lihamme!
19.1. Kirsi Varila:
Suomalainen saparo pääsi etusivulle Ranskassa
2017
1.12. Ossi Hakala-Rahko:
Suoraviivaisella toiminnalla tonnareihin
1.12. Pasi Pohjois-Koivisto:
Emme pärjää ilman kumppania
28.9. Sari Eskelä:
Avaimet tuloksiin - rutiineilla kolmekymppisten kerhoon
28.9. Pasi Pohjois-Koivisto:
Ennakkoluulottomasti kohti tulevaa
28.9. Janette Peltola:
Ammattitaitoa lisää AtriaSika asiantuntijoille Juniori- ja Senioriakatemiasta
28.9. Niina Immonen:
Kolmevaiheruokinnalla parempi kate lihasikojen kasvatukseen
27.9. Marko Övermark:
Pitkäjänteisellä suunnittelulla ja tekemisillä hyviin tuloksiin
9.8. Ossi Hakala-Rahko:
Viljelyennätystä tekemässä
3.7. Niina Immonen:
Omistajan on tärkeää tuntea sikalansa
26.6. Heikki Parviainen:
Menestys on pieniä tekoja
19.6. Marko Övermark:
Ostouudistusta ja komponenttiruokintaa
1.6. Pasi Pohjois-Koivisto:
Laadukkaalla kotoviljalla tonnarikerhoon
29.5. Pasi Pohjois-Koivisto:
Yhdessä tekemällä onnistuttiin
28.4. Marko Övermark:
Sopivasti lihava - Emakoiden painonhallinta
17.2. Elina Teerijoki:
Tuottavuus ja ekoasiat yhdistyvät Heikkilän tilalla
17.1. Ossi Hakala-Rahko:
Pekonian lihasikala laajeni 5000-paikkaiseksi
13.1. Olli Anomaa:
A-Rehun porsasrehukonseptit kehitettiin yhdessä toimiviksi
11.1. Ossi Hakala-Rahko:
Kauppias hoitaa homman!
9.1. Pasi Pohjois-Koivisto:
Kivuton vaihdon täysrehusta komponenttiruokintaan
5.1. Pasi Pohjois-Koivisto:
Pienikin sikala voi olla tehokas ja tuottoisa
3.1.
Härkäpapu sian tiellä pitää
2016
20.12 Ossi Hakala-Rahko:
Suoraviivaisella tekemisellä tuloksiin
13.12. Niina Immonen:
Vuoden parantaja nousi kolmikymppisten kerhoon
12.12. Heikki Parviainen:
Pöyhösen tila tonnarikerhoon
23.11. Sari Eskelä:
Muuttuvia tekijöitä ja koomisia tilanteita vuosien varrelta...
3.11. Sari Eskelä:
Afrikkalainen sikarutto ASF
1.11. Niina Immonen:
Porsassuoraa johdetaan yhdessä
28.10. Heikki Parviainen:
Perusasiat kuntoon, niin siat kasvavat
27.10. Kimmo Kytölä:
Ruuhi täyteen megajouleja
26.10. Pasi Pohjois-Koivisto:
Koivuluoman laadukkaat tonnariporsaat
25.10. Heikki Parviainen:
Kuinka lastaus sujuu?
16.9. Niina Immonen:
Yksin ei kukaan osaa kaikkea, yhdessä osataan enemmän
19.8. Sari Eskelä:
Vinkkejä lastausmuutokseen: lastaamisesta sujuvaa ja bioturvallilsta
9.8. Pasi Pohjois-Koivisto:
Vanha sikala ei ole este hyville tuotantotuloksille, tekeminen ratkaisee
29.6. Pasi Pohjois-Koivisto:
Hyvä verkostokumppani on lihasikalalle tärkeä
21.6. Niina Immonen:
Kolmikymppisten kerhon kärjessä
10.6. Ossi Hakala-Rahko:
Hyviä tuloksia tarkalla hoidolla
27.5. Heikki Parviainen:
Karsinat kesälläkin siistinä
28.4. Pasi Pohjois-Koivisto:
Juolan tilalla ei kikkailla turhia
25.4. Heikki Parviainen:
Laitisen tilalla porsaiden lastaus sujuu panosperiaatteella
13.4. Pasi Pohjois-Koivisto:
Sikaringissä kehitys on jatkuva prosessi
24.3. Kirsi Varila:
Asiakkuuspäällikön matkassa
9.3. Pasi Pohjois-Koivisto:
Sikanan tilalla hyvistä porsaista kasvaa tonnareita
8.2. Sari Eskelä:
Liikuttavia ajatuksia
2015
23.11. Niina Immonen:
Duroc kolmirotuporsailla huippukasvuja koeolosuhteissa
22.10. Heikki Parviainen:
Kohtaaminen kesän jälkeen
12.5. Heikki Parviainen:
Juuan Elli Farmari-näyttelyyn
16.2. Sari Eskelä:
Ostouudistus ja uudistussuunnitelma - toimiva ratkaisu
2014
4.12. Niina Immonen:
Terveisiä Tanskan sikakongressista
30.9. Juhani Kuoppala:
Syystuulet puhaltaa - Ajankohtaista A-Rehun sikarehuista
6.9. Niina Immonen:
Yli 15 porsasta/pahnue ja lähes kilo kasvua alkaa olla monelle tilalle jo arkipäivää
19.6. Risto Lahti:
Pekoniakatemia Seinäjoella
13.6. Niina Immonen:
Tanskalainen tukimus tiineyden kestosta
9.6. Heikki Hassinen:
Uusi sika-aines näkyy ja tuntuu
2.5. Heikki Parviainen:
Lautalan tilan toimivat tilaratkaisut
14.3. Niina Immonen:
Pekoniakatemia Vöyrillä
11.3. Kirsi Varila:
Päivä emakkokuskina
24.2. Camilla Munsterhjelm:
Sikojen hyvinvointi kilpailuvaltiksi – Welfare Quality®
5.2. Sari Eskelä:
Tiineytysyksiköiden vetäjät koolla
28.1. Niina Immonen:
AtriaSika -seminaarissa palkittiin ketjun parhaat tuottajat
28.1. Niina Immonen:
Sikaseminaari
20.1. Tirkkonen, Immonen, Övermark:
Tuottajamatkalla Hollannissa, osa 2
16.1. Tirkkonen, Immonen, Övermark:
Tuottajamatkalla Hollannissa, osa 1
2013
26.11. Maarit Ilola:
FarMeri-retkellä Lövstan tutkimussikalassa
5.11. Niina Immonen:
Alle 2,41 ry/kg rehuhyötysuhde lihasioilla
28.10. Niina Immonen:
Tanskassa teemana "Enemmän vähemmällä"
18.10. Hanna Kasari:
Moni asia sikalan arjessa askarruttaa kuluttajaa
15.10. Niina Immonen:
Pekoniakatemia alkoi virallisesti
11.10. Ari Pöyhönen:
Puolen vuoden rakennushanke
9.9. Niina Immonen:
Haalarihommissa
28.8. Kati Tuokko:
Lämmin elokuu toi ihanteelliset puintikelit
9.7. Kati Tuokko:
Kasvukausi on lähtenyt hyvin käyntiin
19.6. Heikki Parviainen:
Pellonpientareella ihailtiin reheviä kasvustoja
4.6. Hanna Kasari:
Yhteistyö säästää rahaa ja työaikaa
27.5. Petri Karttunen:
Monenlaisia paineita
23.5. Niina Immonen:
Elämä on elinikäistä oppimista
25.2. Hanna Hemilä:
AtriaSika -asiaa Etelä-Suomessa
7.2. Sari Eskelä:
Tupaillan pääroolissa ovat tuottajat
23.1. Heikki Parviainen:
Puuhaa ja virikettä koko karsinalle
2012
29.10. Niina Immonen:
Tanskassa vieroittujen porsaiden määrä on lähes 40.
16.10. Niina Immonen: Sikaseminaarissa kuultua:
Lihalle pitää saada kasvot
1.10. Hanna Kasari:
Kuluttajaa kiinnostaa suomalainen sianlihantuotanto
3.7. Heikki Parviainen:
Sikalan vedenlaatua kannattaa seurata!
9.5. Heikki Parviainen:
Supermamman äitienpäivä