Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaSika » Ajankohtaista » Bernerin kasvinsuojeluaineet A-Kaupan valikoimaan

Bernerin kasvinsuojeluaineet A-Kaupan valikoimaan 

A-Rehu ja Viljelijän Berner yhteistyöhön kasvinsuojeluaineissa
Kotimaiset maatalouskaupan toimijat A-Rehu ja Viljelijän Berner aloittavat yhteistyön kasvinsuojeluaineissa ja lehtilannoitteissa. Yhteistyön myötä A-Rehu pystyy palvelemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin tuotantotarvikkeissa ja Viljelijän Berner tavoittaa jatkossa tuotteillaan paremmin myös kotieläintilat.

A-Rehu ja Viljelijän Berner aloittavat yhteistyön, jossa A-Rehun asiakkailla on mahdollisuus ostaa Viljelijän Bernerin valikoimassa olevia kasvinsuojeluaineita ja lehtilannoitteita. Tuotteet ovat myynnissä A-Rehun verkkokaupassa ja niitä voi tilata myös A-Rehun tuottajapalvelusta ja asiakkuuspäälliköiltä. Viljelijän Bernerin asiantuntijat ovat mukana sekä valikoiman suunnittelussa, että kehittämässä karjatilojen edellytyksiä tehokkaaseen rehuntuotantoon.

- Kotoisen viljantuotannon määrää ja laatua kehittämällä pystytään merkittävästi parantamaan kotieläintuotannon kannattavuutta. Oikein toteutetuilla kasvinsuojelutoimenpiteillä pystytään tuottamaan korkeampia satoja ja varmistetaan paras mahdollinen ruokinnallinen arvo, kertoo A-Rehun hankintajohtaja Ilkka Ala-Fossi.

Yhteistyö kahden kotimaiseen maatalouteen sitoutuneen kumppanin kesken on luontevaa. Jatkossa kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyön syventämiseen myös muilla tuotealueilla.

- Tämä on askel suuntaan, jossa kotimaiset maatalouskaupantoimijat tiivistävät yhteistyötään. Ruotsalaisten ja tanskalaisten hallitsemaan maatalouskauppaan tarvitaan myös suomalainen vastavoima, toteaa Viljelijän Bernerin osastonjohtaja Kalle Erkkola.

Kasvinsuojeluaineisiin voit tutustua ja tehdä tilauksen A-Kaupassa. Siirry sinne tästä.