Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaSika » Ajankohtaista » Atria Sika -ketju vahvistaa rivejään rehuosaamisessa

Atria Sika -ketju vahvistaa rivejään rehuosaamisessa 

Atrian alkutuotannossa tärkeintä on tilojen kilpailukyvyn säilyminen. Atria Tuottajat ja A-Rehu ovat vahvasti mukana koko ketjun toiminnassa. ”Vain hyvinvoivat eläimet ovat tuottavia ja on todella tärkeää, että pystymme omalta osaltamme mahdollistamaan tämän ketjun aina tuotantoeläinten ruokinnasta lähtien. Vastaamme kysyntään ja vahvistamme rivejämme Atria Sika -ketjun rehuosaamisessa”, kertoo Atria Sika -hankintajohtaja Jaakko Kohtala.

Atria Sika-ketjussa henkilökunta säilyy samana, mutta vastuualueita selvennettiin. Lasse Åberg vastaa jatkossa myynnin johtamisesta sekä isompien rehuasiakkaiden rehustamisesta. Åbergin roolissa tärkeää on myös muun tiimin osaamisen sparraaminen. Sivutuoterehujen operatiivinen vastuu siirtyy Ossi Hakala-Rahkolle, joka vastaa myös viikoittaisesta tuotannon ohjauksesta. Daniel Klockars ottaa myös isomman vastuun sikarehujen osalta ja työskentelee kaksi päivää viikossa Åbergin ohjauksessa Pohjanmaan Lihan alueella. ”Näillä muutoksilla pääsemme vahvistamaan henkilökuntamme rooleja kentällä ja varmistamaan mahdollisimman kattavan palvelun asiakkaillemme”, summaa Kohtala.

Sika-ketjussa lähdetään samalla toteuttamaan työpari-ajatusta. Lihasikaloiden osalta Pasi Pohjois-Koivisto siirtyy Ida Nygårdin esimieheksi. Samalla Pohjois-Koiviston työajasta varmistetaan aikaa rehupuolen uusasiakashankintaan. Emakkosikaloiden työparina toimivat Soile Kyntäjä ja Tarja Takala, samalla Kyntäjä ottaa vastuun Takalan esimiehenä.