Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaSika » Ajankohtaista » Junioriakatemia antaa rohkeutta tulevaisuuden sikatuottajille

Junioriakatemia antaa rohkeutta tulevaisuuden sikatuottajille Atrian Junioriakatemian nuoret sikatuottajat kokoontuivat Seinäjoelle Junioriakatemian ensimmäiseen viralliseen koulutuspäivään, jonka teemana oli ruokintakustannusten hallitseminen. Junioriakatemia kouluttaa ja kehittää tulevaisuuden liha-alan ammattilaisia ja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muiden nuorten tuottajien kanssa.

Seminaaripäivässä Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi kävi tervehtimässä oman työuransa alussa olevia tulevaisuuden isäntien ja emäntien joukkoa.

- Atrian taustalla on tuhansien ihmisten työ. On mahtavaa nähdä täällä nuori ihmisiä, joilla on selvästi innostuneisuutta silmäkulmassa. Me olemme yli 100-vuotias yritys ja tähän pitkäjänteiseen tekemiseen tekin kytkeydytte olemalla Junioriakatemiassa mukana. Me Atrialla haluamme hoitaa tänä päivänä asiat niin hyvin, että hyvin hoidettu työ siirtyy perintönä seuraaville sukupolville. Te olette osa sukupolvien välistä ketjua, joka rakentaa vahvoja tiloja ja vahvaa elintarvikeketjua tulevalle polvelle, Ala-Fossi summaa.

Ala-Fossi korosti myös, että itseensä pitää uskoa ja luottaa omiin taitoihin uusien asioiden ja isojen vastuiden äärellä. Junioriakatemia valmistaa parhaalla mahdollisella tavalla uusiin haasteisiin ja antaa rohkeutta viedä alaa eteenpäin.

- Teillä on mahtava matka edessä, kun pääsette rakentamaan tiloillenne sellaista tulevaisuutta kuin haluatte. Toivon teille innostusta, mielenkiintoa tekemiseen ja rakkautta lajiin, Ala-Fossi sanoo.

Junioriakatemia on koulutusohjelma, joka keskittyy atrialaisiin tulevaisuuden tekijöihin, nuoriin sikatuottajiin. Junioriakatemiassa keskitytään tulevaisuuden yrittäjän valmiuksien tukemiseen ja alan imagon kehittämiseen. Ohjelmaan osallistuu noin 30 nuorta atrialaista.