Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaNauta » Ajankohtaista » Pohjolan Maidon ja Atria Tuottajien MaitoAkatemia-huippuseminaari

Pohjolan Maidon ja Atria Tuottajien MaitoAkatemia-huippuseminaari 

MaitoAkatemia- huippuseminaari 16.–17.1.2019

Pohjolan Maito ja Atria Tuottajat järjestävät MaitoAkatemia-koulutustapahtuman Kalajoella Hotelli Sanissa. Ensimmäisenä päivänä ajankohtaista asiaa esittää Valion toimitusjohtaja Annika Hurme ja Atria-konsernin toimitusjohtaja Juha Gröhn. Maitoalan kehityssuuntia vuodelle 2030 käy läpi Heikki Lehtonen Lukesta. Vähittäiskauppaa käsittelee K-Citymarket ketjun johtaja Ari Sääsmäki. Hiilineutraali maitoketju on ajankohtainen asia ja sitä esittelee Juha Nousiainen Valiolta.

Seuraavan päivän aloittaa Henna Mero Suomi-Eurooppa kustannusten vertailulla. Sen jälkeen vuorossa ovat miniseminaarit kolmesta aihealueesta: johtaminen ja talous, eläinten hyvinvointi ja tuotanto ja investoinnit. Tärkeiden teemojen lisäksi tarjolla erinomaista illallista ja ajatusten vaihtoa toisten ammattilaisten kanssa. Kalajoella on myös mahdollista ulkoilla, uida tai vaikkapa keilailla.


Varaa tammikuun ajankohta jo kalenteriisi ja ilmoittaudu jo nyt Valmaan tai antti.keskipalosaari@valio.fi tai pekka.petajasuvanto@valio.fi. Heiltä saat myös lisätietoa tapahtumasta.