Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaNauta » Ajankohtaista » Liha-akatemia 2018

Liha-akatemia 2018 



Liha-akatemia 2018 järjestetään Hämeenlinnan Aulangolla 8.-9.2.2018!

Ensimmäisenä päivänä huippupuhujia meiltä ja maailmalta.

  • Jaana Husu-Kallio, Maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö
  • John Nielsen, JN Meat international, johtaja (Tanska)
  • Markku Hirvijärvi, Atria Suomi Oy, Tuotannollisten prosessien johtaja
  • Mika Ala-Fossi, Atria Suomi Oy toimitusjohtaja

Saamme myös maistiaiset siitä kuinka tanskalainen John Nielsen valmistaa maailman parhaat pihvit suomalaisesta lihasta. Illalla parhaiden tuottajien palkitsemistilaisuus, yhteinen illallinen ja illanvietto.

Toisena päivänä voit valita mieleisen aiheen. Valittavana on aamupäivällä seminaarit:

Johtaminen ja talous
Jaakko Kohtala pj
Kiertotalous
Teija Paavola pj
Pelto
Ossi Hakala-Rahko pj
Tulosakatemia, Toivo Koski  Agrisymbioosit osaksi lihantuotantoa, Jyrki Heilä  Pellon kunto 
Osuuspankki Keskitetty lannankäsittely kotieläinkeskittymissä, Teija Paavola  Tuottajapuheenvuoro 
K-Citymarket, Hannu Aaltonen  Biokaasuratkaisujen toimittajien (BioGTS Oy, Demeca Oy, Metener Oy, Doranova Oy) puheenvuorot ja paneelikeskustelu   

Iltapäivällä tuotantosuuntakohtaisesti:

Sika                         
Pasi Pohjois-Koivisto pj
Lihanauta
Tomi Karsikas pj
Emolehmä
Susanna Vehkaoja pj
Broileri
Juha-Petri Jussila pj
Näin tuotamme parasta mahdollista genetiikkaa  Asiaa kumimatoista  Vauhtia mittareilla vai joko sitä on tarpeeksi?, Merja Hyvönen - Keskustalon tila Energiansäästö
Tehokkaasti porsaita isolta tilalta Lääkkeiden käytön vähentäminen  100 vasikkaa/100 emoa, Mari Utriainen - Emovet Oy Aurinkoenergia
Lihasikalan arjen johtaminen Nautaketju nyt Atrian emolehmä 2020 -ohjelma, Sinikka Hassinen - Atria Nauta  Kokemuksia tilalla kuoriutumisesta
Verkosto kehittyy avoimuudella Miten lasket karkearehun tuotantokustannuksesi? Emolehmäkarjan hankkiminen muuttui todeksi, Tommi Hasu - Pelto Mattinen Oy Siipikarjaketju 2020

Ilmoittaudu tästä 26.1.2018 mennessä: www.lyyti.in/liha-akatemia2018

Maksutiedot:
Marraskuun loppuun mennessä ilmoittautuneille seminaarin hinta 100e, joulukuun loppuun 130e ja sen jälkeen 150e (sis. alv 24%). Seminaari tulee maksaa viikko ilmoittautumisen jälkeen tai viimeistään 2.2.2018.

Saaja: A-Tuottajat Oy
Tilinumero: FI13 5000 0120 2542 88
BIC: OKOYFIHH
Y-tunnus: 1637300-4
Viite: Liha-akatemia/etunimi sukunimi
(esim. Liha-akatemia/Tiina ja Timo Tuottaja)

Yöpyminen maksetaan suoraan hotelliin majoituksen yhteydessä. Lisätietoja majoituksesta saa Kylpylähotelli Aulangosta p. 0200 48 116