Atria Nauta

Atria Nauta

Maailman puhtaimmassa, suomalaisen naudanlihan ketjussa Atria Nauta -asiantuntijamme ovat mukana tilojen arjessa aina ruokinnan suunnittelusta tuotannon kehittämiseen. Haluamme varmistaa, että tilamme pärjäävät myös tulevaisuudessa, ja siksi olemme vahvasti mukana kehittämässä tiloja yhdessä tuottajien kanssa.

Toimiva vuorovaikutus tukee molemminpuolista oppimista. Pienryhmät, akatemiat, sidosryhmäyhteistyö, siitossonnikasvattamo, ruokinnat, rehut, investoinnit ja pihattoratkaisut työllistävät asiantuntijoitamme päivittäin. Olemme luotettava kumppani, joka vahvalla osaamisellaan sekä avoimella toiminnallaan tukee ja kehittää suomalaista naudanlihantuotantoa. Atria Perhetilojen kautta pystymme jäljittämään tuotteet kaupasta aina tilatasolle asti. Kehitystyömme tulokset, toimivat tuotteet ja konseptit, auttavat tiloja saavuttamaan erinomaisia tuotantotuloksia.

Olemme uudistaneet verkkopalvelumme ja entinen A-Netti on nyt Tuottajan työpöytä

Uusi verkkopalvelumme on otettu käyttöön nauta- ja sikatuottajille kesäkuussa. Tuottajan työpöytä korvaa käytössä olleen A-Netin. Mtech Oy:n Minun Maatilani ohjelmisto sisältää edelleen lisäpalvelu AtriaLinkin, jolla voit ilmoittaa eläimiä helposti eläinlistaltasi Atrialle. Tuottajan työpöydälle pääset kirjatumalla sisään tälle verkkosivustolle.

  1. Oikeasta yläkulmasta pääset kirjautumaan verkkopalveluun. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite.
  2. Siirtyminen Tuottajan työpöydälle tapahtuu valitsemalla logon oikealla puolella olevasta valikosta “Siirry työpöydälle”.
  3. Jos sinulla on pääsy useamman yrityksen tietoihin, oikean yrityksen voit valita logon vasemmalta puolelta.

Jos ette ole saaneet käyttäjätunnuksia, niin olkaa yhteydessä Tuottajan työpöydän palvelunumeroon 020 472 7342 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse atriatuottajat@atria.com

Ennen kuin saat uudet tunnuksesi käyttöön, voit olla kiireellisissä eläinilmoituksiin tai tilityksiin ja laskuihin liittyvissä asioissa yhteydessä tuottajapalveluumme 020 472 7060