A-Bioenergiapelletti

HUIPPUEDULLINEN A-BIOENERGIAPELLETTI

Kylmät säät tulivat – täydennä pellettivarastojasi tasalaatuisella ja tehokkaalla lämpöenergialla suomalaisilta pelloilta.

Tasalaatuinen kotimainen lämmönlähde
A-Bioenergiapelletti on kotimaista lämpö- ja kiertotaloutta parhaimmillaan. Pelletin raaka-aine on rehuteollisuuden sivutuotteena syntyvä kauran kuori. Sitä saadaan suomalaisilta pelloilta ja sen lämpöarvo on jopa parempi kuin puupelletillä, 4,9 MWH/tn-kuiva-aine. Mikä parasta, hinta on reilusti muita pellettivaihtoehtoja halvempi. A-Bioenergiapelletin kosteus on alle 9 %, joten voit myös sekoittaa sitä muiden polttoaineiden kanssa, joiden kosteus on tätä korkeampi. 

Toimitukset
A-Rehun Varkauden ja Koskenkorvan rehutehtaat toimittavat A-Bioenergiapellettiä ympäri maan irtokuormina, joko kippi- tai puhalluskuormin. Voit noutaa pellettejä myös itse Koskenkorvan tehtaalta. Tuotetta ei myydä säkkikuormina. 

Hintatiedot ja tilaukset
Tilaa A-Bioenergiapelletit tuottajapalvelustamme, puh. 020 472 7060 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuottajapalvelu@atria.com. Meiltä saat myös tarkemmat hintatiedot, jotka voivat viedä jalat alta. A-Bioenergiapelletit ovat huomattavasti puupellettejä edullisempia.

Miksi valita A-Bioenergiapelletti?

  • Kyseessä on tasalaatuinen kotimainen bioenergian lähde
  • Hyvä lämpöarvo 4,9 MWH/tn-ka. Lämpöarvo parempi kuin puupelletillä
  • Voidaan sekoittaa muiden polttoaineiden kanssa, joiden kosteus on korkeampi
  • Kosteus alle 9%
  • Saatavilla ympäri maan irtokuormina, joko kippi- tai puhalluskuormin, myös Koskenkorvan tehtaalta omanoudot mahdollisia

Kysy tarjous ja tilaa numerosta 020 472 7060 tai sähköpostitse tuottajapalvelu@atria.com