Toimiva rehustus lihanautatilalla -päivä 23.4.2025

Paikka: Tapion Tupa, Matkailutie 3, Kalajoki 

Päivän ohjelma: 

11.00 Lounas 

11.30 Miten rehustus toteutetaan meidän tilalla? Tilaesimerkki Juho Mehtälä, lihanautayrittäjä 

12.10 Onnistu rehustuksessa, esimerkkejä tiloilta. Antti Arola, Nautasuomi  

13.00 Säilörehun syönti maksimiin! Leea Holmi, Nautasuomi 

13.30 Ryhmätyö: mikä menee hyvin ja mitä voin kehittää omalla tilalla? 

14.00 Kahvit 

Tilaisuus on maksuton.  TERVETULOA!  

Ilmoittaudu viimeistään 15.4.2025!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tapahtuman järjestää Menestyvä Nauta ja Maito -hanke, joka on EU:n maaseuturahoituksen osarahoittama.

Lisätietoja: hankevetäjä Leea Holmi,  p.050 4110827, leea.holmi@atria.com