Toimiva rehustus lihanautatilalla -päivä 23.4.2025
Paikka: Tapion Tupa, Matkailutie 3, Kalajoki
Päivän ohjelma:
11.00 Lounas
11.30 Miten rehustus toteutetaan meidän tilalla? Tilaesimerkki Juho Mehtälä, lihanautayrittäjä
12.10 Onnistu rehustuksessa, esimerkkejä tiloilta. Antti Arola, Nautasuomi
13.00 Säilörehun syönti maksimiin! Leea Holmi, Nautasuomi
13.30 Ryhmätyö: mikä menee hyvin ja mitä voin kehittää omalla tilalla?
14.00 Kahvit
Tilaisuus on maksuton. TERVETULOA!
Ilmoittaudu viimeistään 15.4.2025!
Tapahtuman järjestää Menestyvä Nauta ja Maito -hanke, joka on EU:n maaseuturahoituksen osarahoittama.
Lisätietoja: hankevetäjä Leea Holmi, p.050 4110827, leea.holmi@atria.com