Atria 100 Nuorta Tuottajaa -koulutusohjelma tulevaisuuden kotieläinyrittäjilleAtria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Meillä Atrialla on vahva usko suomalaiseen ruuantuotantoon ja ammattitaitoisia nuoria tuottajia, jotka ovat valmiita viemään suomalaista kotieläintuotantoa eteenpäin vahvalla osaamisella ja suurella motivaatiolla.

Atria 100 nuorta tuottajaa -koulutusohjelman tavoitteena on tukea nuoria tulevaisuuden sian-, naudan- ja broilerintuottajia kehittymään oman alansa ammattilaisina ja yrittäjinä.

Tätä on luvassa

- Atrian ja toimintaympäristön tuntemusta
- Oman yrittäjyyden kehittämistä
- Verkostoitumista, ideoita ja näkökulmia
- Ammattilaisten vinkkejä, tekemisen meininkiä ja uusia ystäviä

 

Koulutusohjelmassa on kuusi koulutuspäivää, jossa Atrian ja alkutuotannon pitkän kokemuksen omaavat ammattilaiset luennoivat muun muassa, yrittäjyydestä, strategiasta, taloudesta sekä ruuantuotannon tulevaisuudesta.

Koulutusohjelma käynnistyy syksyllä 2024. Koulutuspäivät pidetään Seinäjoella ja Jyväskylässä. Ohjelma huipentuu päätöstilaisuuteen ja todistustenjakoon Helsingissä huhtikuussa 2025.

Koulutuspäivät ruokailuineen ovat maksuttomia. Mahdolliset majoitukset koulutuspäivien yhteydessä ovat omakustanteisia. Päätöstilaisuuden majoitus kustannetaan osallistujille.

 

Hae mukaan koulutusohjelmaan

- Jos olet lähivuosina tehnyt tai suunnittelet sukupolvenvaihdosta tai yrityksen perustamista
- Olet noin 18-35 vuotias
- Haluat kehittyä oman alasi ammattilaisena
- Sinulla on asenne kohdallaan ja olet valmis sitoutumaan koulutukseen

Haku koulutusohjelmaan on käynnissä elokuun 2024 loppuun saakka. Koulutukseen valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Koulutuspäivät ovat: Seinäjoki 7.-8.10.2024, Jyväskylä 3.12.2024, Jyväskylä 22.1.2025, Seinäjoki 12.3.2025, Helsinki 9.4.2025.

  HAE PAIKKAA