Ny hemsida-bättre för ÖK:s producenter

12.06.2019 16:48

ÖK har förnyat sin hemsida och nättjänst.
- Hela Atria förnyar nättjänsterna för producenterna, så det här berör inte bara oss, säger Amanda Lindholm vid ÖK.

- Nya systemet ersätter A-Net – som inte längre fyller dagens mått på användarvänlighet.
Kort och gott – sidan är ny, den är modern och mycket enklare att använda än tidigare när man väl kommit igång. Mera åskådligt, mera smart, mera info på gårdsnivå.

Ett gott råd är, när du märker att sidan bytt utseende, att modigt klicka dig fram. Besök sidorna och se vad som händer och vart du kommer. På det sättet får du också största nyttan av den framöver.

- Producenter kan själv skapa användare för gårdarna och bestämma över användarrättigheterna, de får en egen kalender där för gården relevanta evenemang framkommer, här finns mycket och bra information, berättar Amanda.
- Nyckeltal över den egna produktionen, slaktresultat, dagstillväxt osv.
Nya sidan fungerar också mycket bättre i tablett eller mobiltelefon.

Det finns en allmän del och det finns en del av hemsidan som man behöver inloggning och stärkt identifiering till, precis som i A-Net. Det har nu skapats användarrättigheter åt alla producenter.

Amanda Lindholm kom med i projektet för ett år sedan. Som enda svenskspråkig har hon byggt upp de svenska sidorna.
- Detta är ett pågående projekt och innehållet är inte till 100% översatt och klart, vi jobbar på det varje dag. Detta är dock inget som borde störa producenternas användning av nättjänsten.

Allt nytt känns krångligt i början men vågar man börja på kommer man snart märka alla fördelarna med Producentens Arbetsbord!

Lycka till alla användare. Det här blir jättebra!