A-NettiLinkillä ilmoitat eläimet helposti Minun maatilani-ohjelmasta

Mtech Oy:n Minun Maatilani ohjelmisto sisältää lisäpalvelu A-NettiLinkin, jolla voit ilmoittaa eläimiä helposti eläinlistaltasi Atrialle. Saat myös haetuista eläimistä sekä tilalle tuoduista eläimistä A-NettiLinkkiin listan, josta voit tehdä helposti poistoilmoituksen tai ostoilmoituksen. 

A-NettiLink uudistuu eläinten ilmoittamisen osalta 13.6.19

Eläinten valinnan jälkeen valitset A-NettiLinkissä ilmoitustyypin, jonka jälkeen siirryt Atrian Tuottajan työpöydälle täyttämään ilmoituksen loppuun. Ilmoitusten muokkaaminen ja poistaminen tapahtuu Tuottajan työpöydällä. Avoimia ilmoituksia voi tarkastella Minun maatilani kautta avaamalla A-NettiLinkin ja valitsemalla Siirry Atrian työpöydälle-toiminto. 

Minun Maatilastani siirryttäessä Tuottajan työpöydälle, on palvelussa vain eläinilmoitukset käytettävissä. Jos haluat kaikki Tuottajan työpöydän palvelut käyttöön, kirjaudu uudestaan palveluun käyttäjätunnuksillasi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Tuottajan työpöydän palvelunumeroon 020 4727 342

Minun Maatilani-palveluun liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä Mtech Oy:n palvelunumeroon 09 8566 5959

Minun Maatilasta voit lukea lisää täältä.

A-NettiLinkin saat käyttöön Minun Maatilassa yläpalkin valikosta, kohdasta tuotteet tai soittamalla Mtechin palvelunumeroon. A-Nettilink on ilmainen. 

 

anettilink.jpg