Juomarehut

Fokkamel Plus C

Fokkamel Plus C on juomarehu, jota annetaan heti ternimaitojuoton jälkeen vapaa-, automaatti- ja tutti-sankojuotossa. Tuote liukenee veteen myös alhaisissa lämpötiloissa (26 – 55 °C) ja toimii erityisen hyvin juottoautomaateissa. Se koostuu hyvin sulavista raaka-aineista, joiden valkuais- ja rasvapitoisuudet on sovitettu pienen vasikan tarpeisiin. Pääraaka-aine on herajauhe. Fokkamel Plus C sisältää myös maitohappoa, joka lisää maittavuutta ja estää taudin- aiheuttajabakteerien kasvua vasikan suolistossa. Sisältää hyväntuoksuista aromia, joka houkuttelee vasikoita ruokailemaan.

Nukamel Yellow

Nukamel Yellow sopii erityisesti vasikoiden juomarehuksi heti ternimaitojuoton jälkeen ja myös koko juottokaudeksi vasikoiden kylmäkasvatukseen esim. igluissa. Sopii erityisesti vapaa- ja tuttisankojuottoon, mutta toimii myös tavanomaisimmissa automaateissa. Hera-/maitojauhepohjainen tuote liukenee hyvin veteen, ja sen ravintoainepitoisuudet ovat erittäin korkeat (esim. rasvaa 20 %). Nukamel Yellow on kehitetty korvaamaan runsaasti rasvatonta maitojauhetta sisältäneitä juomajauheita. Rasvattoman maitojauheen kaseiinivalkuaisen osittaiseksi korvaajaksi on valittu korkealaatuisia maitopohjaisia raaka-aineita.

Startti maitojuoma

Startti maitojuoma on maitopohjainen runsaasti kaseiinia sisältävä juomarehu, joka on tarkoitettu vasikan ensimmäiseksi juomarehuksi välittömästi maitojuoton jälkeen noin 1 – 2 viikon iästä alkaen aina juotolta vieroitukseen saakka. Startti maitojuoma on täysvitaminoitu, joten lisävitamiinien antaminen on tarpeetonta. Se sisältää eläviä maitohappobakteereja, jotka vaikuttavat positiivisesti vasikan suoliston terveyteen ja pH-tasapainoon. Startti maitojuoma liukenee nopeasti ja soveltuu käytettäväksi kaikissa juottomenetelmissä.

Startti Talous

Startti Talous on korkealaatuinen suomalaisista maitoraaka-aineista valmistettu kotimainen juomarehu. Startti Talous on täysvitaminoitu, joten lisävitamiinien antaminen on tarpeetonta. Tuote sisältää prebiootteja, maitohappoa ja hiivavalmistetta, jotka edistävät hyvälaatuisen suolistomikrobiflooran kehittymistä ja tehostavat vasikoiden vastutuskykyä. Startti Talous liukenee nopeasti ja soveltuu käytettäväksi kaikissa juottomenetelmissä.