Monipuoliset rehujakeet

Lämpökäsitelty Rapsirouhe

A-Rehu Rapsirouhe tuo edullista valkuaistäydennystä seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin.

Ohrarehu

Ohrarehu on ohranjyvän soluseinämäkuitua (ei kuorta), joka sulaa pötsissä tasaisesti. Ohrarehun raaka-aine syntyy Koskenkorvalla kotimaisesta ohrasta tärkkelys-etanoliprosessin ohessa. Sillä voidaan korvata noin kolmannes viljan määrästä ruokinnassa. Lisäksi ohrarehu toimii erinomaisena sulavan kuidun lähteenä, kun säilörehussa on alhainen NDF-pitoisuus.

Kasvuape Ohrarehu MAX

Sisältää kaikki kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Hyvin sulavaa ja maittavaa ohrarehua. Käyttömäärä muusta ruokinnasta riippuen n. 1,3–1,5 kg

Leike-kuituseos

A-Rehu Leike-kuituseos on melassileikettä ja ohrarehua sisältävä energiarehu seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin. Se sisältää huomattavan vähän tärkkelystä, mutta runsaasti NDF-kuitua, joka sulaa pötsissä viljan tärkkelystä hitaammin. Leike-kuituseos pienentää pötsin pH:n vaihteluja, tehostaa rehun sulatusta ja parantaa tuotosta.

Viljaseos

Viljaseos on rakeistettu ja lämpökäsitelty monipuolinen viljaseos. Se on käyttövalmis ja helppo vaihtoehto seosrehu- ja erillisruokintaan, kun omaa viljaa ei ole saatavilla.

Kokoseos

A-Rehu Kokoseos on seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin tarkoitettu rakeistettu tuote, joka sisältää kokojyväviljaa, sulavaa kuitua ohrarehusta ja melassileikkeestä sekä valkuaista rypsistä. Lisäksi tarvitaan vain kivennäistä. Saatavana tilauksesta (vähimmäiserä 15 tn).

ViljaLeikeseos

ViljaLeikeseos on edullinen ja monipuolinen energiarehu, joka maistuu sekä lypsylehmille että kasvaville naudoille. Rakeistettu rehu sisältää kokojyväviljaa, ohrarehua, melassileikettä sekä runsaasti hyvin sulavaa NDF-kuitua. Valkuaisaineilla ja kivennäisillä täydennettynä se toimii tehokkaasti viljan täydellisenä tai osittaisena korvaajana

Ohrarehujen, Viljaseoksen, Kokoseoksen ja ViljaLeikeseoksen minimitilaus 15 tn.

Tuote Energia Mj/kg ka OIV g/kg ka
Lämpökäsitelty rapsirouhe 11,4 169
Ohrarehu 11,8 103
Kasvuape Ohrarehu MAX 10,8 92
Viljaseos 12,9 97
ViljaLeikeseos 12,6 99
Leike-kuituseos 12,1 104
Kokoseos 12,6 116