A-Rehun täysrehut kasvaville

AlkuRehu

Alkurehu on monipuolinen ja maittava vasikoiden ensirehu maito ja vasikka-tiloille. Se toimii mainiosti tutti-ämpäri-juoton tai automaattijuoton väkirehuna ja myös pihvivasikoiden lisäväkirehuna ennen vieroitusta. Rehun optimaalinen tärkkelys- ja kuitusuhde sekä monipuolinen vilja- ja valkuaisainekoostumus tukevat vasikan kehitystä märehtijäksi. Lämpökäsitelty, rakeistettu tuote sisältää aromiainetta, joka tekee siitä halutun herkun pikkuvasikoille. AlkuRehun aromiaine on samaa kuin Nukamelin juomarehuissa - tuttu tuoksu johdattaa vasikan väkirehumaistiaisille. 

KasvuRehu

KasvuRehu on juotto- ja teinivaiheen vasikoiden täysrehu, joka on kehitetty erityisesti vapaajuoton rinnalle. Sen valkuaispitoisuus on sovitettu tasoittamaan runsaan juoman lisäämää valkuaismäärää, mikä ehkäisee ripuliriskiä ja helpottaa vieroitusta. KasvuRehu sisältää runsaasti energiaa sekä ruoansulatusta tasoittavaa kuitua (ohrarehua, melassileikettä ja kauraa). KasvuRehu on saatavana ainoastaan irtotavarana. 

NautaRehu

Edullinen ja monipuolinen NautaRehu on suunniteltu erityisesti yli puoivuotiaiden lihanautojen ja hiehojen täysrehuksi. Se sopii erinomaisesti myös emotilalle esim. siitossonnin lisärehuksi, emojen kunnostukseen ja vieroitettujen pihvivasikoiden ravinnoksi. Maittava NautaRehu sisältää runsaasti kalsiumia. Myös natrium- ja magnesiumpitoisuudet on sovitettu vastaamaan kasvavien lihanautojen tarpeita. 

Tuote Energia MJ/kg ka OIV g/kg ka
AlkuRehu 12,4  116 
KasvuRehu 12,4  110 
NautaRehu 12,1  100