Kivennäiset

Jauheiset täyskivennäiset 

KasvuApekivennäinen

KasvuApekivennäinen sopii kasvaville lihanaudoille erityisesti seosrehuruokintaan. Edullisen kivennäisen koostumus on suunniteltu tehostamaan nopeaa kasvua: se sisältää runsaasti kalsiumia sekä kaikki tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit. Jauhemainen tuote ei sisällä fosforia, jota sonni saa riittävästi jo perusrehuista.

KasvuApe E-Hiven

KasvuApe E-Hiven on kasvavien lihanautojen erikoistuote, johon on lisätty 1200 mg E-vitamiinia. Myös muiden vitamiinien ja hivenaineiden pitoisuudet ovat tavallista korkeammat. Tästä on hyötyä esimerkiksi luomuviljellyillä pelloilla tai käytettäessä runsaasti karjan lantaa viljan ja nurmen lannoituksessa. Jos perusrehuissa on vähän fosforia, on KasvuApe E-Hiven hyvä täydennys.

KasvuApe Biotiini

KasvuApe Biotiini on kasvavien lihanautojen erikoistuote, johon on lisätty vahvan sorkkakudoksen kehittymiseen tarvittavaa biotiinia. Muut hivenaineet ja vitamiinit ovat samat kuin KasvuApekivennäisen perusversiossa.

KasvuApeEH

Erikoiskivennäinen lihanaudoille huippukasvuihin. Sisältää pötsin toimintaa tehostavaa elävää hiivaa. Korotetut vitamiini ja hivenainetasot, E-vitamiinia 1200 mg/kg.

Tuote Ca P Mg Na
KasvuApekivennäinnen 260 0 35 70
KasvuApe E-Hiven 255 10 35 70
KasvuApe Biotiini 252 0 35 70
KasvuApeEH 254 0 35 70


Rakeiset puolikivennäiset 

Kasvuape Ohrarehu MAX

Sisältää kaikki kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Hyvin sulavaa ja maittavaa ohrarehua. Käyttömäärä muusta ruokinnasta riippuen n. 1,3–1,5 kg

A-Rehu Vahva Vitamiini-Se-E

Rakeistettu Vahva Vitamiini-Se-E on runsaasti orgaanista seleeniä ja E-vitamiinia sisältävä vitamiini- ja hivenainetäydennys nautakarjalle. Se sisältää myös A- ja D-vitamiinia sekä seleenin lisäksi muut tarpeelliset hivenaineet. Suosittelemme sitä erityisesti käytettäväksi tuoreen tai tuoresäilötyn viljan rinnalla. Tuote sopii myös vitamiinien ja hivenaineiden täydennykseksi silloin, kun pääkivennäiset lisätään ruokintaan komponentteina. E-vitamiinipitoisuus 9000 mg/kg ja seleenipitoisuus 40 mg/kg (josta orgaanista 40 %).